Ondernemers van Nu

Ondernemers van Nu

Eind 2015 startten we – met behulp van de mensen van Lush handmade fresh cosmetics– een campagne die de stem van ondernemers laat horen in het debat over TTIP. Veel is er al gezegd en geschreven over dit omvangrijke handelsverdrag tussen de EU en de VS. De toenemende aandacht in verschillende media laat zien dat de belangstelling – gelukkig – enorm is toegenomen. Terwijl vanuit het maatschappelijk middenveld steeds meer stemmen te horen zijn die zich uitspreken over de schaduwkanten van TTIP, bleef het vanuit het bedrijfsleven tot voor kort relatief stil. En dat terwijl TTIP juist grote gevolgen gaat hebben voor het Nederlandse ondernemerslandschap. Daarom heeft een aantal betrokken ondernemers de handschoen opgepakt en een manifest geschreven. Vóór een duurzame economie, tegen TTIP.