De KantoorKaravaan

De KantoorKaravaan

Geïnspireerd door de tot werkruimtes omgebouwde woonboten op de Ceuvel én door de behoefte aan meer natuur om ons heen begonnen we eind 2014 met het concretiseren van de plannen om een KantoorKaravaan te realiseren. Zelfvoorzienende mobiele werkunits die op de mooiste plekken in de natuur kunnen worden neergezet. Zodoende creëren we de ‘hof van Eden’ van de 21e eeuw: back to nature, maar mét wifi en oplaadmogelijkheden. Voor de groeiende community van digital nomads, maar ook voor bedrijven en organisaties die wel eens een change of scenery willen. Bovendien is uit vele onderzoeken gebleken dat groen en natuur een zeer positieve bijdrage levert aan gezondheid, creativiteit en uiteindelijk ook aan effectief werken.

Gedurende het jaar strijken we neer op verschillende locaties, zoals landgoed Welna (Veluwe), landgoed Roggebotstaete (Noord-Oostpolder), de Tuinen van West (bij Amsterdam) en de duinen van Hoek van Holland. Door samen te werken met locale ondernemers als het gaat over catering, hospitality en het aanbieden van workshops en cursussen faciliteren we zowel de lokale gemeenschap als de gasten op een zo adequaat mogelijke wijze.

Dankzij partnerships met ASN Bank, Interface, Sungevity, Both Ends, de Club van Rome en de TU Delft is in het voorjaar van 2015 een vliegende start gemaakt met de KantoorKaravaan. Meer weten en/of reserveren? Kijk hiervoor op onze site.